Fredag

God eftermiddag! Hittade precis denna lilla filur mitt på gatan. Score! Lättaste saken i världen att tappa bort och numera har jag alltså två i och med att jag förvånansvärt nog inte förlagt min egen än. Inte för att man byter sim-kort ofta i telefonen men ändå. Dags att köpa en trisslott kanske?
 
 
Gårdagen var ungefär lika fullspäckad som alla andra av mina dagar nu för tiden. (klagar definitivt inte på att jag har mycket att göra, har hellre fullt upp med en massa roliga saker än sitter och degar hemma efter skolan) Den började med en lab i DoP som gick ut på att demontera en motorsåg vilket inte alls var så svårt som jag trodde att det skulle vara. Det var ärligt talat riktigt roligt och inte alls så svårt att förstå funktionerna på den som jag trodde. Sätta ihop den igen var ju inte heller något problem fastän jag aldrig någonsin haft något intresse av att sitta och meka med saker tidigare.
 
 
Efter labben var det dax för en övning i Termodynamik och därefter en lunchföreläsning på KTHs Bibliotek som jag anmält mig till för någon vecka sedan. Föreläsningen hette "Hemligheten till varför en del aldrig behöver söka jobb" och handlade om vad som gör att vissa anses mer attraktiva än andra på arbetsmarknaden. Den var helt ok och man fick en del bra info om vad arbetsgivarna söker, men det den saknade var specifika tips om hur man når dit. Det däremot och en jäkla push i rätt riktning fick jag efteråt när personen bredvid mig började prata med mig om hur hon själv blivit headhuntad och hittat det hon brann för. En otroligt inspirerande människa som jag är väldigt glad över att jag hade turen att hamna bredvid. Det var nästan synd att jag var tvungen att gå iväg på ännu en laboration efteråt för annars hade jag kunnat at kvar ett bra tag och lyssna.
 
 
Efter lunchen var det alltså dags för en lab Elektroteknik vilken jag inte riktigt kan påstå var lika rolig som den i Termo. Det var tre väldigt långsamma timmarkan jag säga men det kan också ha berott på att jag längtade till att få sluta och göra roligare saker.
 
 
Labben tog mot förmodan faktiskt slut och det betydde att jag kunde gå och äta, skriva ut låttexter och slutligen gå och repa med OM. Det blev ett lite annorlunda rep i och med att vår kära basist Linus befann sig på annan ort men det gick ändå bra. Som tur är kan Ruben lite allt möjligt när det kommer till musik så han hoppade in på bas i stället för gitarr som han vanligtvis spelar. Det var i vilket fall skitkul som vanligt och jag är numera nästan lite förundrad över att jag klarat mig så här länge utan att hålla på med någon speciell musik. Det är ju faktiskt bland det roligaste som finns!
 
 
När jag kom hem vid 8 var det tänkt att jag skulle gå och träna men jag gjorde misstaget att först öppna datorn och läsa ett mail från folkuniversitetet där det stod att sångkursen jag anmält mig till skulle bli framflyttad på grund av för få deltagare. Hur i hela friden det kunde vara det när det är individuell undervisning förstod inte jag. Dock ringde jag och pratade med dem idag och fick infon att jag var den enda som läraren hade på hela dagen ville gjorde att de sköt fram kursen i hopp om fler anmälningar. Jag var dock inte så nöjd med det svaret så de bokade in mig på en annan lärare på tisdagar i stället vilket jag tyckte var en väldigt mycket bättre idé än att gå och vänta på något som inte blev av. I vilket fall blev jag lite smått sur över mailet och gjorde det raka motsatta från att träna, nämligen sätta mig i soffan och titta på tv och äta choklad. Choklad får en alltid på bättre humör.
 
 
Nu sitter jag på tåget på väg hem till lilla Sälgnäsviken för i helgen är det tre födelsedagsbarn som ska firas. Först pappa som fyllde år redan i onsdags! Hej svejs!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback