Inspiration?

Min inspirationsnivå är inte den högsta just nu tyvärr. Jag har en hel del att göra och ute är det bara en massa is. Jag som nästan börjar bli sugen på vår. Fast samtidigt inte. Jag vill ju inte att tiden ska gå fort alls och jag vill inte ha vår och sommar för det innebär studenten och jag vill inte ta studenten just nu. Jag vill inte behöva skiljas från min klass. Fast samtidigt skulle det vara kul att börja plugga på högskolan. Hm svårt sånt där.

Mycket att göra!

Det är ganska mycket att göra för tillfället. Idag har jag historieprov, igår hade jag ett halvt fysikprov och imorgon har jag andra halvan av fysikprovet. En analys i svenska att göra, en engelskauppsats, projektarbetet som jag jobbar med i princip varje dag nu, en stor samhällskunskapsuppgift om moderaterna och en inlämningsuppgift i matte bredning. Idag ska jag dessutom ta och plugga en hel del körkortsteori. Puh. Jag längtar till sportlovet. Men tiden går så fort nu ändå. Fast på fel sätt. Jag håller fortfarande på med Susanne och Fredriks fotobok från bröllopet och det är så svårt att välja! Har en otrolig beslutsångest! Det måste bli perfekt. Så är det bara.
 
Just nu sitter jag på siggan och ska snart ta och plugga lite. Jag börjar först kvart i 11 idag så det är lika bra att passa på. Som bakgrundsljud har jag en snarkande hund. Ganska mysigt faktiskt!
 
Eftersom jag tycker att inlägg är ganska tråkiga utan bilder så lägger jag in lite fler från härom dagen

Fredagsmys

Det har varit en mycket lugn och skön fredagskväll med soffmys med päronen framför TVn. Ryggen är mycket bättre nu efter det varma badet tidigare idag och massage av snälla mamma nu på kvällen, så nu känner jag mig som en helt ny människa!
 
Tänkte ta och visa lite kort från igår som jag tog i det finns vädret

Kan det bli djupare?

Idag har jag varit väldigt djup och analyserat metaforiska betydelser av dammar och kakor. Innan isag var jag också väldigt djup och jag tänker fortsätta på min djuphet och ta ett väldigt djupt bubbelbad med tända ljus och Yiruma med sin underbara pianomusik.

Förvånad?

Idag är det sådär superfint väder ute igen och speciellt imorse kliade det som tusan i fingrarna efter kameran när vi var på väg in till siggan. Tyvärr ligger den dock hemma men jag tar och slänger in lite bilder från några dagar sedan i stället. Själv sitter jag här i soffan där jag bunkrat upp med kuddar under min rygg som fick sig en liten smäll igår. Jag ramlade. Någon som är förvånad?? Nej tänkte väll det. Det är det sällan när jag talar om att jag gjort något klumpigt

Intagit soffläge

Har varit ute med Malin och ridit både Thor och Grandis idag och nu sitter jag i soffan och försöker få mig själv att gå upp och städa mitt stökiga rum vilket går sådär. Det tar på krafterna att vara ute så mycket på dagarna. Tror jag får ladda upp med en kopp te till!

Fint väder


Mätt men sugen på något

Vad jobbigt det är att vara sugen på något samtidigt som man är mätt! Skulle kunna vräka i mig vad som helst om jag inte vore så mätt. Konstig känsla. Men sen fryser jag också. Det var kanske ingen bra idé att somna efter prommenaden ändå. Menmen jag får helt enkelt krypa ner under täcket igen och mysa!
 
Här är en till bild från idag på Jack som jag blev riktigt nöjd med

Välbehövlig promenad

Sitter och dricker varm Oboy och försöker bli varm efter min välbehövliga promenad hem från bussen. Har sammanlagt varit ute i en timme och tjuga minuter vilket var riktigt skönt men jag gick av misstag av vid fel hållplats men det gjorde inte så mycket. Gick ut en till gång direkt efter att jag kom hem en snabbis med kameran och glömde då såklart mössa och vantar inne. När jag kom in igen fick jag knappt ner dragkedjan på skorna för att jag var så kall om händerna. Men nu är jag i alla fall inne i värmen igen! Även fast jag gick en bit och frös med kameran så var det ändå på gården jag fick dom bästa bilderna

God morgon!

Står och fryyyyser i väntan på bussen i Årsunda. Det första jag ser när jag loggat in på blogg.se och tänker skriva ett litet inlägg är ett annat inlägg som jag bara skrev en rad pådär det stod att jag låg och myste i värmen med världens mysigaste hund. Nu känns det ju inte alls motigt att åka till skolan...

Rastlös

Känner mig lite rastlös för tillfället. Jag vill hitta på något men jag vet inte vad. Sitter och är hundvakt och lyssnar på musik på spotify som inte är så bra. Eller ja den är väll bra men jag har tröttnat helt på mina spotifylistor. Jag skulle vilja ha en jättelång jättebra lista som fastnar så pass att jag går och sjunger på den hela dagarna. Borde kanske göra en ny lista men jag är så trött på att sitta framför datorn. Knivigt läge. Hmm. Näe får nog ta och lösa det med lite te. Te löser allt!
 
Bild från we<3it
 
-Tillägg till ovan
Som jag sa-te löser allt! Det blev att sätta på shuffle på Royal republic!
 

Glad överraskning på posten

Underbart att få dessa två på posten! Nu har jag lite att läsa nu på kvällen. Tack snälla Lasse!!

Sköna söndag

Nu sitter jag inne och är väldigt nöjd med mig själv efter att ha ägnat en ganska stor del av kvällen till att göra färdigt engelskatalet om en epok som ska vara 10 minuter långt. Kanske en av dom tråkigaste upgifterna jag fått hittills. Jaja nu är jag klar i alla fall. Och i tid dessutom till skillnad från, vad det verkar som, 95% av resten av klassen är. Mycket skönt! Nu ska jag bara läsa lite körkortsteori innan jag går och lägger mig. Lika bra att ta lite varje dag för det här med att plöja igenom det verkar inte funka så bra.
 
På eftermiddagen var vi ut på en skön prommenad med Gilda. Har varit en riktigt skön söndag måste jag säga och imorgon är jag ledig. Först om en vecka börjar vårterminen så denna vecka har vi samma schema som innan julen och då hade jag bara en lektion på måndagar nämligen biologi men eftersom vi avslutat den kursen så är jag ledig! Följer dock med in till Sandviken ändå med hundarna men det är ganska skönt att få en till dag slappandes på siggan med vovvarna och lite plugg.
 
Här är lite bilder från dagens promenad!

Ridtur på morgonen

Har precis varit ute på en ridtur med Malin. Jag red på Thor den här gången som är en fd travhäst så honom var det driv i!

Kattmys

Jag har aldrig tidigare riktigt bondat med katter eller för den delen förstått dom speciellt bra. Antagligen för att jag aldrig fått någon speciell kontakt med någon. Nu däremot sedan någon månad tillbaka är jag helt stormförtjust i dom. Jag kan ärligt säga att jag är helt såld. Jag menar hur mysigt är det inte att ligga med en varm, kurrande katt på magen när man ska sova? Underbart! Alltså hundar ligger ju förstås fortfarande topp ett och kommer alltid göra, men katten är bra mysiga dom också faktiskt.

Tips från coachen

När man väl känner på sig redan på morgonen att dagen nog inte kommer bli så rolig pga snöstorm och extrem trötthet, så blir varken resten av dagen eller humöret bättre av att låsa in nycklarna i skåpet.

Inget svårt val

Vad ska man egentligen ut i det där äckliga vädret och göra när man kan ligga inne under en varm filt framför brasan och mysa? Nej Dezzie har verkligen ingen aning.

Sovmorgon

Gårdagen gick åt till att storstäda mitt rum vilket verkligen behövdes och jag passade samtidigt på att möblera om lite också. Nu sitter jag i sängen och har en ganska lugn och skön morgon. Åt frukost halv 6 med mamma som skulle till jobbet ganska tidigt och själv börjar jag strax efter tio så nu har jag en hel timme kvar på mig att bara vara. Otroligt skönt! Tur att man har farfar när det inte finns en enda buss här!

Året som gått 2012




Photoshop

Har börjat trixa lite med photoshop på lite gamla bilder. Har långt ifrån fått kläm på det men det är ganska kul att prova lite extraeffekter.

Söndag

Sitter i onepiecen i soffan och dricker te ur en av mina nya fina temuggar med några fototidningar samtidigt som morgonens nyhetsmorgon är på i bakgrunden. En mycket bra start på dagen! Inte är jag speciellt seg heller trots gårdagens Slick-debut, lite träningsvärk bara men det får man väll räkna med efter några timmars hoppande på dansgolv.
 
I förrgår var jag in till Marina och fikade och sen bar det av till stan för att byta skjortorna jag fick i julklapp som var för små. Dock hade dom inga fler på lager så det blev en ny väska och en ny plånbok istället då det var något jag verkligen var i behov av. Det är nämligen så att min foundation sprängts i min förra handväska och i princip sprutlackerat den inuti... Visst det spelade väll ingen större roll att väskan dåmera var beige på insidan men det är lite småtrökigt att allt annat man lägger ner där också är beiget när man tar upp det igen. Speciellt inte när det gäller kläder...
 
Nu har temperaturen verkligen ordnat upp sig här hemma och frosten syns på träden igen efter allt töande. Mysigt tycker jag. Även fast julen är över. Vi hade ju lite tur och stack upp till fjällen precis när det blev skitväder åt alla här hemma och toppenväder i Nysätern, men hann ändå med toppenvädret precis innan vi åkte. Tänkte visa lite bilder från prommenaden jag tog i Årsunda innan nyår med Jack och Kelly. Det var verkligen superfint väder!
 

Nysätern

Bättre ställe på jorden finns inte. Synd bara att vi inte kunde stanna längre, men det kanske blir en till tur upp dit i vinter om snön ligger kvar till påsk. Förrutom att spela kort med familjen och bara mysa i stugan blev en hel del skoteråkning och även en del prommenader och då föjlde kameran självklart med så här kommer mina favoritbilder från Nysätern för den här gången.

Borta bra men hemma bäst

Så var man tillbaka i lilla Sägnäsviken igen då. Har varit fem mycket mysiga dagar i fjällen men det var ändå skönt att få komma hem igen. Borta bra men hemma bäst.

Familj | I mitt huvud
Jobb | Kreativt | KTH
Loppis och Dylikt
Lägenheten | Recipept
Resor | Speciellt | Teater
Tips från Coachen
Vänner | Året som gått
Övrigt
Bröllop | Danmark | Djur
Dezzie | Favoriter | Hus
Höst | Instagram | Jul
Mat | Mobilfoton | Natur
Nysätern | Närbilder
Porträtt | Sommar
Stockholm | Sälgnäsviken
Vinter | Vår | Övrigt