En liten tomte

Snart dax att bege oss till siggan för att kl 10.05 vara i skolan till kl 4. Blir till och knapra ipren och alvedon idag känner jag.
En liten jultavla jag gjorde igår. Håller fortfaramde på med den jag började med för någon dag sedan men jag kände för att göra en tomte så då gjorde jag det. Tycker den blev ganska söt

Is

Imorgon blir det skola oavsett hur jag mår. Måste dit och kolla läget så jag inte ligger efter i något. Med andra ord hoppas vi på en feberfri morgondag


29 november

Har precis kollat på Alice i underlandet men nu ska jag ta och plugga. Lika bra att börja nu så blir jag klar någon gång. Förresten är det ju 29e idag, vilket betyder att det är 1 december om två dagar. Julklappspanik..

Äntligen snö

Äntligen finns det något som lyser upp. Hoppas den inte smälter bort på en gång bara.

Det blev till och stanna hemma idag och det ser inte ut som om det blir någon skola imorgon heller men vi får se imorgon. Har tagit två promenader idag ändå. Lite motigt men det gick! Nu blire sängen, god natt


Lussebullar

Lite lussebullar blev det i år också! Bakade av moi! Tycker dom blev jättefina om jag får säga det själv. Har faktiskt målat lite idag också. Var ett bra tag sedan nu känns det som men jag har haft en del att göra med skolan och så, så det har inte riktigt blivit av. Fick dock en liten idé idag som jag ville sätta på papper så då blev det så. Jag är inte färdig än och jag tror det kommer ta ett litet tag innan jag blir det också men den blir helt klart julig iaf

Tyvärr har pappa smittat mig så det kanske blir så att jag spenderar morgondagen hemma om jag mår lika dåligt fortfarande. Vi får se imorgon när jag vaknar. God natt!


Glad första advent!

Jag satte ju upp mitt hår själv igår och jag måste säga att jag blev ganska nöjd med resultatet. Dock var det mycket roligare att sätta upp det än att ta ut det. Mitt hår, hårspray och tupering är inte riktigt så bra kompisar. Eller kanske för bra kompisar eftersom dom inte vill lämna varandra när de väl träffats

Nu börjar man verkligen känna att det snart är jul, and I love it!

Släktträff

Lite bilder från dagens släktträff

Det var ju en liten hoppetossa som vägrade sitta still på korten så så här blev ungefär vartenda ett på henne
Tack så mycket Maj-Britt och Christen för att vi fick komma!

Veckans citat


Tack så mycket!

Tack farmor och farfar!

Världens bästa farmor och farfar

Känns skönt att ha fått tillbaka min sängkompis nu. Man får en kort säng men det är det värt. Just nu känns det som om lilla Gilda är en grand danois och inte labrador, hehe. Det gick hyfsat idag på kemiprovet också. Det kändes ganska bra men man vet ju aldrig när det gäller kemi. Men nu är det gjort!

 

När jag skrivit färdigt provet kom farmor och farfar oväntat och hämtade mig på skolan. Förstod inte riktigt varför först men då var det så att dom köpt ett par jättefina örhängen till mig nu i höstmörkret. Så himla gulligt! Och jag fick ett jättesött kort också! Tack så mycket farmor och farfar! Jag blev så glad!

Det var dock jättesynd att ett av örhängena gick sönder nu när jag kom hem men vi ska åka och byta det imorgon.

 

Just nu känner jag mig helt slut i både huvud och kropp efter kemiprovet och boxning på det så nu ska jag ta och gå och lägga mig. God natt!



Hopprep

Ingen uppdatering igår heller. Efter skolan blev det plugg och sen boxning, sen hem, duscha och till sist det sista avsnittet av Den som dräper innan jag gick och la mig. Igår gjorde jag något som jag inte gjort på jag vet inte hur många år. Jag hoppade hopprep! Tydligen är boxare väldigt bra på det. Det var däremot inte jag. Medan typ 30-45 åriga män hoppade hopprep som om dom inte gjort annat i sitt liv så stod jag där och var jätteglad om jag kunde veva 10 varv innan jag snubblade så jag nästan hamnade på backen. Smidig som ett kylskåp. Det är jag det.

I väntan på snön kommer två bilder från förra vintern

Island

Vad roligt det är att när man slår upp datorn för att gå in på facebook innan man lägger sig mötas av massa googlesidor om ketoner, aldehyder, karboxylsyror och etrar. Det är så uppiggande! Ne är så less på kemi just nu. Har varit dålig uppdatering idag på bloggen men jag har pluggat nästan ända sedan jag kom hem efter lunch. Kemiprov på onsdag och en mattelärare som helt plötsligt kommit på att det är jullov om fyra och en halv vecka och att det innebär att kursen snart är slut. Way to go!

Fick förresten hem en tidning om ridning på Island som pappa hade beställt hem åt mig igår. Island ligger helt klart på min top-3 lista för resor. Skulle vara så jäkla kul att få ta med kameran och åka dit någon gång


Julklapp?

Vad svårt det är att komma på vad man önskar sig i julklapp. Vid vilket annat tillfälle som hellst på året hade jag kunnat göra en hel lista över vad jag vill ha men det är något visst med julen. Nu blir det iaf glass och tvmys!


Frost

En bra frostbld fick jag till idag i alla fall när jag kom till Vallhov :)

Idolauditions

Sitter nu och kollar på gamla idolauditions. Riktigt kul att se Jays, Olles och Andreas från 2010. Men tänk vad konstigt det är att så många är så jäkla bra först på audition och sen ofta tappar det totalt när dom gått vidare till slutaudition. Jag menar nästan alla är ju superbra i början och sen blir det så ofta bara plattfall. Aja ikväll blir det iaf en riktig myskväll hos min kära farmor och farfar! Ska ta och packa lite saker tills dess nu tror jag
Tänkte ju gå ut och knäppa lite kort på frosten imorse eftersom det har varit för mörkt för att kunna ta några när man går upp så tidigt när det är skola. Hade varit helt perfekt eftersom det inte kommit någon snö än. Ja det hade varit helt perfekt om inte det varit för varmt inatt så att frosen nästan försvann. Nu när det äntligen är helg som jag har väntat på. Så istället för fina frostbilder nu till hösten, så blidde det en liten sommarbild istället! Får hoppas det inte kommit någon snö tills nästa helg heller

Clever words


Det är så mörkt

Det är svart när man åker hemmifrån och svart när man kommer hem. Det är speciellt mörkt på fredagar för dom är så långa. Jag vill ha snö. Fast inte nu. Jag vill ha frost imorgon utan snö så jag kan knäppa lite kort på den när jag är hemma imorgonbitti. Sen kan det komma snö. Vid lunch imorgon vill.jag.ha.snö.

Bin-Go-Lott-O!

Ja ikväll blir det bingolotto för första gången på jag vet inte hur många år haha! Och i morgon är det fredag. Så jäkla skönt måste jag säga. Även fast jag definitivt inte kommer bli syslolös på sklofronten. Har börjat tänka lite mer på projektarbetet i 3an som jag ska göra. Tror jag börjar få lite struktur på det hela i huvet nu så på jullovet hade jag tänt att börja planera lite mer i detalj. Vad det blir för något tänket jag inte säga men det blir en hel del med jobb eftersom jag dels har valt att göra ett ganska så jättestort projekt och sen också planerar att göra det själv. Måste dock komma på en plan-B för det finns en del som skulle kunna gå snett i själva utförandet. Men just nu är jag faktiskt riktigt taggad! Om det förresten är någon som har en jättestor gammal anslagstavla, en sån man kan sätta nålar i, och kan tänka sig att ge bort den så får den personen gärna höra av sig. Är i behov av lite skruktur i mitt jätteprojekt.

Twilight och julklappar

Bion var bra igår. Inte sådär superbra men ugefär lika bra som resten av twilight-filmerna. Helt okej!
Har börjat få lite panik inför julklappsköp nu. Trodde jag hade en bra plan till i princip alla men nu funkade den inte lika bra som jag trodde den skulle göra. har för lite tid för att det ska funka så jag får nog ta och hitta på något annat. Men vad? Får fundera på saken.

Breaking Dawn

Hål nu, sen kemi, efter det siggan och till sist bio i  gävle! Ska kolla på Breaking Dawn idag på tessans födelsedag. Hoppas den är bra!
Bilder sen idår morse

Grattis Tessan!!



Minst sagt halkig dag

Nu på morgonen när vi var på väg in i sandviken typ vid statoilmacken vid arenen var det en kille som skulle cykla över övergångsstället. När han tänkte bromsa på andra sidan var det för halt så han åkte rakt ner i skogen. Haha fail tänkte jag. När jag sen skulle cykla från siggan tänte jag på det när jag cyklade ner för backen vid hemmakväll. Då var det dock min tur att bromsa. En något sne cykelkorg och ett hyfsat blåmärke på höfen är resultatet. Karma.
Foton från igår kväll

Birds flying high

Har håltimme från 10.30 till 12.45 på tisdagar så idag passade jag på att åka till fotobaren och fixa kort till mitt skoterkort som snart går ut. Har liksom glömt bort det efter att alla bilder vi skickade in efter att jag tagit det inte blivit godkända. Men nuså har jag bilder till både skoterkort och framtida körkort! Har försökt med det något billigare alternativet med egenknäppta bilder men tyvärr har vi ingen bra skrivare så det sket sig så nu med det "aningen" dyrare alternativet har jag nu mina kort. Jag ser ut som en mupp men jag har dom!

Solnedgång i somras

Är lite småtrött på hösten så jag sitter och tittar på lite bilder från i somras

Vattenkristaller

Var ett litet tag sedan jag målade senast nu kom jag på så jag får kanske ta och göra det när jag kommer hem idag. Undra vad jag ska måla. Kanske tar en titt på weheartit och se om jag kan bli lite inspirerad.

Boxning snart

Har precis kommit till siggan och ska ta något att äta nu. Kl 6 blire boxning!
Bilden är från igår

Veckans citat


Längtar till snö

Vill ha snö nu! Det är för grått på dagarna och för mörkt på mornarna. Det är mörkn när man går till skolan och mörkt när man kommer därifrån. Jag vill ha snö nu så det i alla fall blir mysigt mörkt och inte bara mörkt.

Tagga jul

Då var lite julpynt på plats då hihi

Städar istället!

Jo det där med kemi... Det kom fram lite julljusstakar. Och nu blir det till och skapa julstämning i stället!

Dreams

Har smitit från kemi hela dagen så nu är jag nog så illa tvungen att börja. Måndag imorgon. Typ 6 veckor till jullov. Känns lååångt borta just nu.

Pepparkakor

Idag har det bakats pepparkakor och pysslats en del. En sak är säker, man blir väldigt törstig av att baka pepparkakor. Eller äta pepparkaksdeg, det beror på hur man ser det.
Igår var det ju förresten 11-11-11. Någon som kom ihåg att önska sig något kl 11.11? Det gjorde jag!

Underbara Disney

Igår var jag och Tessan på idol den 11-11-11. Jag hade jätteroligt men det var lite synd att jag inte tog med kameran bara. Var osäker på om man fick ha med sig kamera så jag lät bli men det hade ändå egentligen inte spelat någon roll eftersom jag upptäckte imorse att det var slut på batteri i den. Så på något sätt var det bra att jag inte släpade med den för då hade jag antagligen ändå inte kunnat använda den.
Tack Tessan för en jätterolig kväll!

Idag ska vi baka pepparkakor!

It's all a question of how I view my life

“I can choose either to be a victim of the world or an adventurer in search of treasure. It's all a question of how I view my life.”
-Paulo Coelho
Ja då var det fredag igen! Skolan kommer bli lång idag. Även fast vi har ändrat schema så är fredagarna fortfarande lika långa, dock med en lektion mindre men vi går fortfarande lika länge och har kemi sista en-och-en-halv-timmen. Menmen jag har en känsla av att dagen i skolan kommer bli en bra dag! Efter skolan ska jag hem en snabbis och sen blir det in till Gävle med Tessan för att titta på idol!

Skam den som ger sig

Igår kväll fick jag äntligen till designen. Lite småpiff kvar bara men det fixar jag till snart. Gjorde egentligen färdig headern och så igår morse och gjorde klart allt i stilmallen och kodmallen men bloggen vägrade visa att jag gjort om allt. Alltså det var rätt koder och när jag tryckte på förhandsgranska så var allt rätt men när jag klickade på den riktiga bloggen var den gamla designen fortfarande kvar. Tänkte att den kanske bara behöver ladda lite så jag åkte till skolan. När jag kom hem från boxningen igår kväll hade den fortfarande inte ställt om sig så då tog jag och bombade den med inlägg med punkter för att jag blev lite småsur. När jag sen kollade på bloggen efter att jag tagit bort alla punkt-inlä igen så var det fixat! Yey! :D

Kom på att jag inte lagt upp den här när den blev färdig så jag gör det nu istället

Ny design

Håller på att fixa ny design till bloggen för tillfället. Inte någon jätteskillnad men lite bredare inlägg och ny header kanske. Vi får se. Här är lite bilder sedan imorse

Veckans citat

(vet inte var bilden kommer från från början)

Kladdkakans dag

Idag var det kladdkakans dag men i stället för att gå hem och baka en kladdkaka så var jag på boxning. Lite skillnad där kanske. När jag kom hem satt jag framför brasan och åt kräftsoppa. Dagen kunde inte slutat på ett bättre sätt.

Tidigare idag så var vi på sandvik och kollade på stålverket och stålforskningen. Åt jättegod lunch på storsjömässen också. Jag kan inte fatta att göranssonska får äta där varenda dag. Även fast jag tycker vår skolmat har förbättrats de senaste åren så måste jag erkänna att jag är rejält avundsjuk just nu. Texmextallriken var sååå god!
Det var faktiskt värt att behöva gå på stålgaller ganska många meter upp i luften i stålverket för att få äta lunchen. Eller ja kanske inte just när man stod och försökte gå på de ställen där man såg att det var något rör under sig så att ifall att gallret skulle lossna skulle jag möjligtvis kunna klamra fast mig i någonting. Att hitta rören utan att titta ner var dock lite svårare. Ut kom jag i alla fall! Intakt!

Nu blir det sängen för min del, god natt!

Sista kvällen

Sitter nu sista kvällen på höstlovet och längtar efter vintern. Och julen. Imorgon blir det boxning, nu sova. God natt!

Marshaller

Hur dålig bollkontroll man egentligen får ha vet jag inte men när man missar sängen som står 1,5 meter bort med fyra plagg i rad så börjar man ju undra om man inte ligger lite under minimigränsen.  I och för sig har jag kanske bevisat att jag ligger under det ganska länge. Ikväll blir det middag så nu håller jag på att göra mig i ordning lite. I morgon är det sista dagen på höstlovet och på måndag skola igen. Tiden går för fort när man är ledig

Min uppgift för dagen blev att tända marshaller


Grått grått grått

Idag har det varit väldigt grått. Vackert grått men man blir lite trött i huvudet till slut så då får man ta och sätta lite färg på saker och ting själv

Vart jag vill

En fantastisk sak med att måla är att man kan leva ut alla sina barnsliga drömmar på papper
vägval

Ja då var det jul...

Går inte att skjuta på det här nå mer. Vet att jag lovade att inte börja med julen innan höstlovet är slut. Men egentligen borde jag vara ganska stolt för jag trodde aldrig att jag skulle kunna hålla mig så här länge. Nu blir det äppelchips, te och kaspar i nudådalen. Dessutom så fick jag just jättefina nystickade sockar som jag tänker inviga nu. Tack så mycket moster Anne!!<3

Frost

Idag blir det en riktig chilldag efter Halloweenmiddagen igår

Veckans citat

"Autumn is a second spring when every leaf is a flower"

Familj | I mitt huvud
Jobb | Kreativt | KTH
Loppis och Dylikt
Lägenheten | Recipept
Resor | Speciellt | Teater
Tips från Coachen
Vänner | Året som gått
Övrigt
Bröllop | Danmark | Djur
Dezzie | Favoriter | Hus
Höst | Instagram | Jul
Mat | Mobilfoton | Natur
Nysätern | Närbilder
Porträtt | Sommar
Stockholm | Sälgnäsviken
Vinter | Vår | Övrigt