Tisdag

Vad otroligt skönt det är att det är varmt ute! På torsdag är det maj och snart har jag gått mitt första år på KTH. Det är obeskrivligt hur snabbt det har gått. Men än är inte terminen över så nu: Matlab.
 
 

Fullt upp och svårfotade krabater

Oj vad länge sedan det var jag bloggade nu! Det är så mycket annat att tänka på att jag helt glömmer bort det! Borde väl egentligen ta och göra en liten update från förra veckan och helgens internat med phöset men det orkar jag inte riktigt nu känner jag. Har planerat att gå upp klockan 5 imorgon och gymma och sen är det teater på kvällen så jag behöver sömnen. Men lite bilder kan jag bjuda på i alla fall. Från förrförra helgen när jag hade supertur att hinna fota flera vanligtvis ganska svårfotade krabater!
 
 
 

Överkörd och gofika

Jag har en svag känsla av att jag kommer ha känslan av att ha blivit överkörd av ett tåg imorgon när jag vaknar. Fick ett tips från några KTHare från IN jag träffade på i Kista idag att gå ut och ställa mig vid en tunnelbana i morgonrusningen och försöka sälja några brux. Klockan står därmed på kvart över 5. Dessutom, om jag känner mig själv rätt, så kommer jag att ha en rätt hyfsad träningsvärk imorgon efter gymmet igår, så ja, jag vet vad jag har att vänta!

Den här fina blomman fick jag förresten av Heidie igår som var och jobbade på KTH på eftermiddagen och hade en timme över. Blev bjuden på både mat och gofika. Riktigt mysigt!
Brux brux brux

Sitter hemma i soffan som en säck potatis och orkar inte röra ett finger. På lunchen var jag ute och försökte bli av med brux i ca 1,5 timme. Kan ni gissa hur många jag fick sålt? 3 st. En i halvtimmen med andra ord. Om det fortsätter att gå så här snabbt så är jag kanske färdig med att ha sålt alla 52 till, få se här nu... augusti, kanske?
 
Nog om brux. Jag hittade på lite bilder på dom här sötnosarna från helgens promenad på Gärdet med familjen! Mycket mysigt!
 
 
 

En äkta KTH:are

Nu är även jag en äkta KTH:are efter att ha inhandlat denna! Tack mamma och pappa!
20 år!

Hade en underbar födelsedag igår som började med paket och sång från både mamma, pappa och Dezzie. Efter frukosten fick jag tårta och därefter bar det av till Solna för att bruncha och spela in gyckel med phöto till nästnästa helg. Dom hade köpt en munk och satt ljus i och sjöng för mig! Så himla gulligt! Vi har verkligen en superbra phöto-grupp iår!
När jag kom hem till familjen igen åt vi tårta igen och drack bubbel. Födelsedagen avslutades med mammas fantastiska lax och filmmys! Tack till alla som gjorde min 20 års-dag så perfekt! ♥♥
Tonåringslivet är slut

För några sekunder sedan tog mitt tonårsliv formellt slut. Om man ska vara mer exakt så tar det egentligen slut om ca 8 timmar men på papperet är jag nu 20 år! Grattis på mig! Nu får även lilla jag hänga på systemet!
 
 
 

Brux till salu!

Idag har jag varit ute och sålt brux (en sketchtidning man sälger om man ska vara med i quarnevalen, det vill säga paraden som anordnas i sthlm vart tredje år för studenter). En sak är väldigt solklart. Jag ska då inte bli försäljare. Det finns otroligt otrevligt folk här i världen. Tur att det i alla finns en hel del trevliga också för att kompensera.

Jag har i alla fall ett x antal sånns här till salu för 50 kr/st så om någon vill köpa en av mig så blir jag mer än överlycklig!
Kökssax+jag

Då behöver jag inte gå till frisören än på ett tag då! Tyr att jag har lockigt hår som döljer små-skavankerna för det var inte jättelätt att klippa bak kan jag säga!Improvisation

Hemma igen efter 3 timmart superrolig teaterkurs! Det här var helt klart den roligaste lektionen hittills. Förut har vi mest fått göra övningar som bygger på samarbete och att man ska bli bekväm i vad man gör och associera i olika situationer men andra halvan av dagens lektion var det improvisation som stod på schemat. Jag har aldrig gjort något liknande men åh vad kul det var. Vi fick helt enkelt göra en massa improvisationsscener både helt utifrån fantasin och utifrån vissa miljöer. Nej det var så sjukt kul! Jag trodde att jag skulle tänka mycket mer på dom som satt och tittade på än vad jag gjorde. Det var precis som om dom bara försvann och så var man helt inne i den scen man höll på med. Superroligt! Ja det här är som sagt något av det bästa jag gjort någon gång!
Teaterbyxorna är på!

Plugg plugg och åter plugg. Men lite anat hinner jag allt med också! Idag ska jag på teater för tredje gången vilket betyder att jag snart gått halva kursen. Jag funderar nästan på att fortsätta med fortsättningskurserna som finns efter den här nästa höst för jag tycker det ger så otroligt mycket! Både för självkänsla och självförtroende. Ja att anmäla mig till den här är nog något av det bästa jag gjort!
 
Idag åker teaterbyxorna på!
 

Är huvudet dumt

Imorse tog jag jeansjackan till skolan eftersom det var så varmt och skönt ute. Ack vad jag fick ångra det på vägen hem. Chansen att snabbt bli frisk minskade radikalt. Men är huvudet dumt får kroppen lida!
 
Imorgon börjar jag inte förrän kl 1 och sen ska jag träffa Phöto och ha en kick off vid 5 vilket ska bli superkul! Fick reda på att jag kommit med i phöseriet redan i söndags men det blev inte officiellt förrän i går. Jag längtar redan till nollningen i höst!