Underbara midsommar

Enligt min mening går det inte att spendera en midsommar på et bättre sätt än här uppe. Jag bara älskart!
 
 
 

Hejhopp!

Det var ett tag sen! Ett jäkla bra tag sen ärligt talat, typ sen i februari för att vara lite mer exakt. Just nu sitter jag uppe i Härjedalen och är LEDIG och myser med min kära lilla vovve. I övrigt jobbar jag på Sandvik igen och tar igen mig lite eftersom jag skrev sista tentan för terminen den 8e och alla spelningar och rep är slut för tillfället. Rätt skönt att få bara luta sig tillbaka och få ordning på allt annat som jag bara skjutit undan när jag haft för mycket att göra. Sånna småsaker liksom som jag tänkt att jag ska göra men inte just då, typ som att göra ett fotoalbum med massa bilder på Dezzie, läsa igenom massa papper till konferensen i USA med Operation Smile i juli och bara se till att ta det lite lugnt. Bara få allt att lägga sig något sånär på plats. Att sen dessutom få göra saker som att mysa med världens bästa Dezzie, åka upp till Nysätern, sitta och måla och vara lite sådär allmänt kreativ som jag alltid älskat är ju bara ett väldigt stort + i kanten.
 
Här är en väldigt liten sammanfattning av saker som hänt de senaste månaderna i bilder. Det blir bara på tok för mycket för att berätta om allt. Kanske tar jag en liten fin anekdot någon gång i framtiden men annars får detta duga.
 

Nu ska jag dock gå och klä på mig. Ännu en väldigt stor fördel med att vara ledig; man kan gå i pyjamasbyxor huuur mycket man vill! ;)