Arlanda

Nu sitter jag och Isabelle på Arlanda några timmar tidigt och väntar på att klockan ska bli 4 så att vi kan lämna in vårt bagage. Kl 6 bär det av till Turkiet och Side! Ska bli sjuuukt kul!! Som sagt måste vi vänta någon timme innan dock. Det var lite oklart hur det skulle gå på grund av allt tågkaos som råder i Stockholmsregionen så vi tog det säkra före det osäkra och åkte tidigt med bussen imorse.
Har på mig mina nya byxor jag fick av mamma igår! Älskar mönstret!!
Nu väntar en god natts sömn

Är nyss hemkommen från en härlig kvällspromenad och lite kvällsro med honung på balkongen på det så lär jag sova ganska gott! Trots eftermiddagens tupplur och en protesterande vänsterarm efter hepatit-sprutor två dagar i rad. Idag skrev jag tenta 2 av 2 och imorgon är det slutredovisning i DoP. Efter det har jag gått klart mitt första år på KTH. Jag kan knappt förstå det själv.
Tentaplugg!

9 dagar kvar till sommarlov!! Ska bli så obeskrivligt skönt! Nu på kvällen har jag haft besök av Heidie och vi har lagat wook och käkat och myst och sen tagit en liten Sandvik-lektion för att jag ska veta lite mer om företaget nu när jag ska sommerjobba där. Men nu kallar sängen! God natt folket!
Äntligen sommar

Man ska gräma sig lite när man inte orkat släpa med sig kameran och lyckas få så här bra kort med en halvtaskig mobiltelefon. Jag kom just in från en promenad i underbart väder och nu sitter jag och dricker kaffe, pluggar och lyssnar på fågelkvittret och barnen som leker genom en vidöppen balkongdörr. Det är en ganska bra dag idag!
SOL

Äntligen är det sol ute!! Det spelar ingen roll att det är kallt ute för solen skiner ju faktiskt! Nu är det bara till att hoppas på att den stannar. Jag är så otroligt trött på allt grått. Nu är det dax för lite färg på tillvaron!Sista gången

Nu är jag på väg till folkuniversitetet för att träffa teatergänget en sista gång. Jag har inte ångrat mig en sekund att jag fick infallet att anmäla mig till den här kursen och jag kommer garanterat att gå fortsättningskursen efter sommaren. Den har gett mig otroligt mycket och gett självförtroendet en rejäl skjuts, inte minst när det gäller att stå och prata inför folk. Kommer dock sakna gänget men förhoppningsvis är det fler än jag som kommer fortsätta med nästa kurs.

Bild från förra veckans efter-teater-öl!Lyxiga soffor och vävda tavlor

Full rulle idag också. Nummeredovisningen på förmiddagen gick bra och efter den, som var i ett rum där varken jag eller Linnea varit på KTH förut, så satte vi oss utanför i riktigt lyxiga soffor och åt lunch. Fanns en rätt cool och stor vävd tavla där också. Helt enkelt ett riktigt trevligt ställe, synd bara att det inte går att komma in där utan kort. Annars hade jag gärna lunchat där fler gånger.Efter jag kom hem efter ännu en lång dag så tog jag ef promenad till Ulriksdals slottsträdgård och samlade lite energi. Underbara handelsträdgård. Den bästa jag någonsin besökt i alla fall. Dagen avslutades med tvätt och nu ligger jag i sängen och motar bort John Blund för att kunna skriva färdigt det här inlägget. Han är dock envis så jag får allt ta och säga tack för idag och god natt!


Onsdag och allt vad det innebär

Gosh vad mycket det är som händer just nu! Quarnevalen är i full gång och samtidigt är det en himla massa som händer i skolan och en massa att göra med phöset och phöto. Min onsdag började med seminarium imorse och därefter bar det av ner till Vallhallavägen för att fortsätta bygga på vårt bidrag till quarnevalen på lördag. Därefter var det numme som stod på agendan. Från 11 till 18 satt jag, Linnea, Astrid och Sophie och stirrade ner i våra datorer på THS café i Nymble (KTHs kårhus). Ganska mysigt pluggställe ändå måste jag säga!

Efter att jag kom hem tog jag ett välbehövligt 45 minuters löppass och nu ligger jag i sängen och känner mig rätt nöjd med mig själv. Trots att min rygg protesterar efter för mycket tid framför datorn. Nu säger jag god natt och hoppas på en bra morgondag med sol!

Min hatt den har tre kanter

Nej där ljög jag, den är rund. Men en hatt har jag och har haft ett bra tag, men dock inte uppskattat den förrän nu. Den kom hem till mig av en ren slump för ett x antal månader sedan och blev kvar. Numera kommer den få hänga med ut på äventyr betydligt oftare
 
Idag ska jag och mamma på Toys' r'us och därefter vidare till Gävle för att fira syster Heidie på födelsedagen!

Solen skiner och fåglarna kvittrar

En bra dag helt enkelt