Kurerar

Då var det dags för förkylning igen! På väg hem från skolan såg jag till att få med mig mandariner och apelsiner från coop och efter det har kvällen bestått av tv-mys, te, sushi, blåbärspaj, kinderägg och en stor filt. Nu hoppas jag på att vakna imorgon utan halsont och tungt huvud så att jag kan vara pigg på teatern imorgon.
 
 

Catch-up

Jag har varit rätt så superdålig på att blogga sen jag kom hem från fjällen tyvärr men jag kan ta en liten catch-up sammanfattning. I onsdags förra veckan var första gången någonsin som jag inte träffat mamma på hennes födelsedag vilket var jättekonstigt men jag ringde åtminstone och sjöng för henne på morgonen med min vackra nyvakna stämma. Först i fredags fick jag ge henne mina paket och fick säga grattis i efterskott.
 
 
Och eftersom det varit stendött här på bloggen så har jag ju inte gjort något grattis-inlägg heller så jag säger nu i stället GRATTIS I EFTERSKOTT VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! ÄLSKAR DIG! <3<3<3
 
 
Min fina hemmagjorda sushi jag gjorde förra veckan visade jag ju inte heller!
 
 
Och sen är det en massa vårbilder hemifrån som jag inte visat än!
 
 
Och sen har jag inte berättat om helgens höjdpunkt, nämligen Trollkarlen från Oz som jag, mamma, farmor, moster Anne och systrarna var på i lördags på Göransson arena. Den var suuuperbra! Efter den bar det dessutom av till Livingroom för lyxmiddag. Tack snälla mamma för denna underbara dag!
 
 
 
I övrigt har jag rätt mycket i skolan för tillfället och just nu ser det knappt ut som om det kommer lätta på den fronten förrän sommaren. Men jag ska i vilket fall försöka bli lite bättre på att uppdaera bloggen en del! Jag har en del vårbilder kvar från i helgen och dessutom flera foton från Nysätern som jag ännu inte visat. Så nu ska jag allt ta och försöka skärpa mig!
 
 

Ute ur trygghetszonen

Idag har jag gjort något helt nytt som jag inte på något sätt vari i närheten av innan och som ligger långt utanför min trygghetszon. Jag har börjat på en teaterkurs! Ovant och ganska nervigt var det men åh så skoj! Jag fick den i tidig födelsedagspresent av mamma och pappa och anmälde mig till den för ca en månad sedan vilket var tur för annars hade jag nog bangat och hittat på någon sån där jättebra ursäkt för att låta bli att gå. Nu är jag superglad att jag anmälde mig! Jag tror den här kursen kommer ge väldigt mycket! Nu blir det natti natti med en bild från förra måndagen i Sälgnäsviken.
 

Fjälltur

Här är några av bilderna jag utlovade igår! Nu blir det bums i säng!
 
 
 

Hemma!

Ligger hemma i sängen i Stockholm igen efter några helt underbara dagar i Nysätern. Bilder därifrån kommer imorgon! Imorgon drar karusellen igång igen med Flervariabelsanalys först på schemat. Nu, god natt!Tänkte visa en liten bild på mitt promenadsällskap för helgen bara innan jag går och lägger mig. Jeven, igår 13 år fyllda. En riktig gobit!

Fika

Idag efter tentan tog jag, mamma och Dezzie en prommenad till Ulriksdals slottscafé och fikade och därefter en tur till slottsträdgården. Strosade runt lite och mådde bara allmänt bra. Tack mamma för en underbar eftermiddag!Imorgon är det pået igen och på måndag tenta två! Sen Nysätern!! Längtar som en tok!

♥♥

 

Hanhundar och löptikar..

När jag kommit hem efter min picknick idag så packade jag snabbt om min ryggsäck och kom på att jag skulle byta skor från conversen till mina svarta pumps, eftersom det var så härligt ute. Det tyckte jag var en fantastisk idé och det kunde det ha varit också. Om inte jag efter 100 meter mött en lösspringande liten vit hund som jag sen sprang runt i hela Bergshamra och försökte få fatt i med alla tänkbara medel. Ja hanhundar och löptikar och Bergshamraleden.. Inte alls en bra kombo. Det gick inte att få kontakt med honom i över huvud taget, inte ens med hjälp av korv. Efter att ha blivit hött med näven åt av arga män i bil, ringt polisen, fått skavsår och sprungit barfota i hela Bergshamra så tappade jag bort honom för tredje gången och inte såg skymten av honom på en kvart. Då beslutade jag mig för att gå hem och prata med grannen och kolla om hon kunde gå ut och hålla lite utkik efter honom. Efter några lite smått oroliga timmar fick jag sen reda på att Figaro, som han hette, lyckligtvis sprungit hem och nu låg och sov efter ett rejält skrovmål. Ikväll kommer jag sova gott!

Och här har vi då Figaro med matte Kjerstin Dellert.



Bernadine

Kommer ni ihåg bilderna från Dobgun's kennel som jag visade i februari? Ibland är världen väldigt liten. Nu på förmiddagen när jag var på väg ner till klipporna i södra Bergshamra såg jag en liten, liten brun domermannvalp som var på väg med sin matte ner på samma stig som jag och jag var bara tvungen att fråga om jag fick hälsa på henne. Alltså ÅH! Så himla söt, jag trodde jag skulle storkna. När jag och hennes matte började prata kom det fram att lilla Bernadine, eller Dine som hon kallades, var 4 månader gammal och kom just från Dobgun's. Vilken slump! Och gissa om hon var gullig?! Skulle ha otroligt svårt att tacka nej om någon frågade om jag ville ta med mig henne hem. SÅ SÖT! Skulle ha knäppt ett litet kort på henne kom jag på i efterhand men som tur är finns kull-bilderna kvar på Dobgun's hemsida.
 
Säg hej till Bernadine!
 
 
 

Picknick

Går det att sitta inne och plugga när det ser ut så här ute? Svar nej! Därför har jag klätt mig varmt och packat min ryggsäck med matsäck, en filt och plugg och gått ut och satt mig på en klippa i Bergshamra.




Lunchpromenad

Nu när det är så himla fint ute kunde jag bara inte låta bli att packa med mig lunch och gå ut och ta en liten lunchpiknik. Jag har inte riktigt märkt hur mycket jag saknat solen förrän nu när den väl kommit fram och det märks hur underbart det faktiskt är när den är framme. Trots tentaplugg är allt det här en rätt bra vecka ändå!
 
 

Vår

Solen skiner och imorse när jag vaknade var det ljust ute klockan 6. Jeansjackan har fått flytta ut ur garderoben, conversen är på och jag har långkjol på mig. Nu är det verkligen vår!




Hämta energi

Enligt mig är det bästa sättet att snabbt hämta energi, att göra sig av med lite till. Därför tog jah en prommenad till blomsterträdgården här i Bergshamra och gick runt och strosade lite. Så otroligt mysigt! Rekommenderas varmt som inspirationskälla! Det börjar klia ordentligt i dom gröna fingrarna där kan jag säga. Dock är vissa saker NÅGOT dyra.. Jag hade nog inte köpt dom här till mina blomkrukor ens om jag hade råd! Och självklart, vart jag än går lyckas jag hitta på en tekopp. Men denna fick dock stå kvar och fortsätta se fin ut! Alltså titta bara vad underbart!

God morgon från biblioteket!




Ettans fest

Hade en sjukt rolig kväll igår! Det var en mindre städad gasque, men ack så kul! Nu är det bara till att hålla tummarna för att jag kommer med i phöset och får "rädda nollan" efter sommaren och samtidigt återuppleva nollningen. Kommande vecka däremot blir så långt ifrån fest och skoj som är möjligt då jag går in i min tredje tentavecka. Åh vad jag inte längtar! Menmen jag har i alla fall Nysätern att se fram emot den 18e och den här fullsmockade veckan går säkert rätt fort ändå!
 
 
Några halvsuddiga och mörka bilder från ettans. Borde egentligen tagit med mig lilla kameran!
 

Kort och gott

Nu var det ett bra tag sedan jag gjorde något inlägg! Höm jag får allt ta och jobba på mitt minne! Jag ska snart i väg på ettans fest med OS-tema så jag har inte supermycket tid på mig. Men kort och gott så har min vecka bestått av plugg, böcker, träning och kalas för Frida och Julia. Förra helgen spenderades hemma i Sälgnäsviken med familjen och fina Isabelle. Ja mer än så hinner jag inte berätta men jag tar och visar lite bilder från onsdagens kalas i alla fall!
 
 

Måndag måndag

Har haft en undrebar helg hemma i Sandviken men nu är det måndag och jag tillbaka i skolan igen. En vecka kvar till tentavecka och två till ledighet i fjällen. Åh vad jag längtar!

Hittade den här för 70 kr på bokrean ica maxi i lördags. Jag var bara tvungen att ha den!




Familj | I mitt huvud
Jobb | Kreativt | KTH
Loppis och Dylikt
Lägenheten | Recipept
Resor | Speciellt | Teater
Tips från Coachen
Vänner | Året som gått
Övrigt
Bröllop | Danmark | Djur
Dezzie | Favoriter | Hus
Höst | Instagram | Jul
Mat | Mobilfoton | Natur
Nysätern | Närbilder
Porträtt | Sommar
Stockholm | Sälgnäsviken
Vinter | Vår | Övrigt