En liten text

Det är första gången jag skickat in en liten text till någon av mina bilder så det var väldigt kul att den kom med! Gick just och kollade om mamma hade med tidningen hem så jag kunde kolla om den kom med där också men hittade ingen. Jag får fråga sen när hom kommer tillbaks från prommenaden med Dezzie. Här är i alla fall nätversionen av den!
http://arbetarbladet.se/lasarnasab/1.6414496-vackra-salgnasviken

Bildbomb

Det gick just upp för mig hur otroligt mycket foton jag gått och samlat på mig och inte lagt upp på bloggen. Nu när jag väl kollar så är det mycket mobilbilder.. Men det blir ju lätt så, det är ju sälan jag har med mig kameran till skolan och sen sätter jag mig ju och pluggar när jag kommer hem och dom gånger jag bloggar nu brukr ju vara via mobilen och inte kamera och dator. Det går ju så otroligt smidigt att mobilblogga! Åtminstone när mobilen inte hänger sig och de långa inläggen man just skrivit går upp i rök. Men för det mesta är det enklast att mobilblogga i alla fall men nu tänkte jag passa på att visa lite mer av allt jag fotat på sistone!
 
Förresten mår jag väldigt mycket bättre nu!(Yey!!!!) Underbart! Förkylningen kom lika snabbt som den gick och nu är det bara lite snorigt kvar av den! Febern slapp jag också! Lycka!
 
 
 

Sjuk - igen!

Näsan rinner, halsen svider och huvudet är stentungt. Jag som inte redan varit sjuk ett x antal gånger iår. Antar att det var dags eftersom det är hela en och en halv månad sen sist. Menmen, så länge jag inte får hög feber är jag nöjd sähär mitt i tentaplugget. Tröstar mig i alla fall lite med att det är så extremt jäkla fint utomhus och att det är så otroligt mysigt att vara hemma trots allt!
 

Home sweet home

Känslan när man får två säten längst fram för sig själv på bussen mot sandviken så att man får plats med allt tentaplugg! Underbart! Nu återstår 2,5 timmars plugg på bussen och sen ytterligare en veckas plugg hemma. Men jag får i alla fall vara hemma! Det är det som räknas.Vacker höstdag

Solen lyser, mamma lagar soppa, Dezzie är sällskapssjuk och jag är hemma. Jag vet inte om det kan bli mycket bättre än såhär!
 

On the road again

Åter på väg hem till kära Sälgnäsviken. Hemfärderna för en månad sedan var ljusa medan det börjar bli mörkt vid mitten nu ungefär. Om någon månad till spenderas nog hela bussfärderna i mörker. Men vad gör väl det när solnedgången är så vacker? Synd bara att man inte kan teleportera hit kameran och be busschaufören stanna på första bästa åker.KTH

Jag kan inte bestämma om KTH är finast på hösten eller på sommaren. Kommer ni ihåg bilden jag la upp på fönstret med alla gröna löv på väggen mittemot? Så här ser det ut nu.

Glad för sällskap

Just idag var jag lite extra glad att mamma och pappa var här i Bergshamra när grannarna nedanför började leva om som jag vet inte vad. Lägenheterna här är väldigt bra ljudisolerade men fy vad det hördes ändå. Jag tycker inte om att lyssna på folk som bråkar, speciellt när det är barn med i bilden. Nej ushush.. Jag har hört dom förut också någon kväll och hade jättesvårt att sova på grund av det men det lät som om någon av dom kommer flytta ut snart så förhoppningsvis blir det väl lugnt här igen om ett tag.
 
För att byta till trevligare saker tänkte jag visa lite foton från kvällens prommenad. Dagens favorit är nog den i motljus med lyftkranen vid vattnet som motiv.
 

Ta med hem?

Tänkte visa lite bilder på vilken ståtlig kille vi träffade för några veckor sedan här i Bergshamra. Mamma och pappa hade träffat på honom på en tidigare prommenad och berättat om hur fin han var. Det dom däremot inte berättade då var att han letade efter en ny husse eller matte eftersom hans tidigare husse gått bort och att gubben som nu hade honom i princip erbjöd att ge bort honom till mamma och pappa. Med andra ord var det en himla tur att jag inte var med den gången för då vette tusan om jag kunde ha sagt nej till att ta med mig bjässen hem. Nu hade han tydligen fått tag på ett nytt hem ute på landet där han kunde springa lös och leva livet så jag hoppas han får det bra!
 
 

Fredagsmys och en höstprommenad

Igår kom bästa Emma och Sofie ner till mig från Uppsala och fredagsmyste till pizza, vin och idol. Det var så roligt att träffa dom igen efter så otroligt lång tid. Tiden bara flyger förbi när man pluggar så man får ta vara på den så gott man kan.


Efter att tjejerna åkte hem imorse tog jag och Dezzie en mysig höstprommenad till Ulriksdals slott. Synd bara att jag glömde kameran hemma för det kom två jättefina hägrar flygandes bara några meter ifrån oss. Menmen nästa gång kommer jag nog inte glömma!Releasefest

Efter allt tvättande och en tur till tekniska museet i torsdags var det dags att göra mig iordning för det jag längtat efter sen i måndags. Veronica Maggios mingelfest för hennes nya skiva som kom ut igår! På envariabelföreläsningen i måndags fick jag nämligen ett sms från min kusin Sofia som undrade om jag ville följa med till hennes vän Veronicas releasefest. Jag kunde ha ställt mig upp och jublat kan jag säga, men jag lät bli med tanke på de ca 100 par ögonen som hade riktats mot mig då.
I vilket fall så gjorde jag mig iordning, tog mig till Sofia vid 8 och sen vidare till Skeppsbron med taxi där vi mötte upp Hanna, en kompis till Sofia sen högskolan. Efter att ha blivit insläppta tog vi oss upp till toppen av huset och vidare in i lägenheten/lokalen som förövrigt hade en fantastisk utsikt över vattnet. Sen bjöds det på jättegod, välbehövlig, mat och god dricka, i mitt fall vitt vin. Efter det gick vi och hälsade på värninnan och minglade och hade trevligt resten av kvällen. Kort och gott var det en jätterolig kväll som jag sent kommer glömma och jag är otroligt tacksam till Sofia för att hon bjöd med mig!
Det här fick jag förresten med mig hem i en goodiebag!
Tid över

Gick upp kl kvart över 5 som vanligt och duschade men kom sen på att jag inte börjar förrän halv 11 eftersom vi ska till tekniska museet idag. Och vad gör man då kl 7 på morgonen när man redan är påklädd och klar? Jo man går ner i källaren och tar hand om helgens tvätt och läser en bra bok!Gustavsberg

Igår var halva P-programmet i Gustavsberg på kick-off för syntesprojektet vi ska börja med. Det var en riktigt rolig dag med bilbygge (där min grupp tyvärr kom sist..), fika och god mat, små föreläsningar och rivstart på projektarbetet. Måste säga att Gustavsberg nog har varit det mysigaste området jag stött på hittills i Stockholm med hamn, fina hus och dessutom ittala outlet för den som tycker om glas och porslin. Dessutom finns Gustavsberg museum där också men det hann jag inte gå in på. Allt som allt, en riktigt bra dag!