Uppsala

Sitter på upptåget på väg till lilla Sälgnäsviken efter en mysig övernattning hos Aslam och Omar i Uppsala. Det var superkul att träffa dom igen efter så jäkla lång tid. Satt uppe och pratade till halv 4 igår och idag blev det en snabb tur på stan innan det var dags för mig att bege mig uppåt.Tips från coachen

När ni ska diska en ny termos från till exempel IKEA(vilket jag för övrigt rekommenderar eftersom man aldrig vet vem som tagit i dom) kolla inuti den först om det finns en liten pappersmanual instucken där. Gör du inte det blir manualen lätt blöt och går sönder i massa bitar som du sedan får stå och pillra upp ur termosen. Ett exempel på termosar som jag själv skulle kolla extra noga i är denna.

Vad vore livet utan kaffe?

Vad gör man när ögonen börjar falla ihop när man sitter med algebraboken kl tjugo över sju? Jo man drar sig upp ur soffan och går in i köket och sätter på en rejäl kopp kaffe. Studentens bästa knep!

 

God morgon 4.15..

Jahapp. Sitter och äter frukost nu sisådär kvart i fem på morgonen eftar att ha vaknat kl kvart över 4 av världens äckligaste mardröm. Jag skyller på Isabelle som visade mig sina djupa, oförklarliga rivsår på ryggen på skype igår. Men vad gör man som KTH-student? Jo man tar tillvara på iden och sätter mig och pluggar. Så mycket för sovorgon!

Fler foton från Nysätern

Jag har kommit på att jag har så extremt mycket orensade foton på min externa hårddisk och bilderna från Nysätern är inget undantag. Någon gång i framtiden kommer det inte bli kul att rensa bland dom när hårddisken plötsligt blivit full..
 

En bra vecka

Tiden går så otroligt fort så jag knappt hinner med ibland. Ännu en vecka har gått och den har vari väldigt bra! Samtidigt som jag triv bättre och bättre i Stockholm så känns det som om jag har en väldig medvind just nu. För någon dag sedan fick jag reda på att jag klarade tentan vilket var en otrolig lättnad och en rejäl självförtroendehöjare i högskole-djungeln för nu känns det verkligen som om jag kan. Jag ligger inte efter och jag är inte sämre än någon annan utan jag fixar verkligen det här. Det känns så otroligt skönt! Jag kan, jag kan, jag kan!
Dessutom sparade jag typ 450 spänn på mekanikböcker i veckan eftersom jag köpte dom begagnade i jättefin skick för 200! Score!!
 
Igår var storasystrarna och Daniel på middag och jag och Heidie kollade igenom bilderna från Nysätern. Åh vad jag längtar tills nästa gång jag får åka upp dit!
 

Tillbaka till verkligheten

En vecka hemma med tentaplugg, en tenta som gick helt ok, tre slapp-dagar hemma och fem helt underbara dagar i Nysätern är jag tillbaka i Stockholm och plugg. Pået igen bara!