Skönt att få vara hemma en dag som denna

Idag är det sådär jättefint väder ute igen och det gör en på ännu bättre humör än man var innan man tittade ut genom fönstret imorse! Det blev inget att åka upp till nysätern eftersom vädret där uppe inte skulle bli så bra men det gjorde inte så mycket. Ganska skönt att få vara hemma nu efter studentkryssningen och sova i sin egen säng. 

Bildbomb från Fredrik och Susannes bröllop i höstas

Tänkte att jag skulle ta och visa några av bilderna från bröllopet jag fotade i höstas. Ska jag gifta mig någon gång så ska jag också göra det på antingen hösten eller på våren. Det var ett fantastiskt fint bröllop.

Måndagshumor

Tyckte den här var lite rolig. En kort video om hur det skulle vara om vilda djur åt McDonalds-mat, haha!

SOL

Äntligen äntligen äntligen är det sol ute! Det är så tråkigt när allt bara är grått dag ut och dag in. Att vara ledig en dag som denna dessutom... Det kan inte bli bättre!

God dag!

Har jag precis ätit lunch efter en ridtur med Malin och sitter nu och väntar på att åka hemmåt. Ikväll blir det middag med hemma med systrarna på besök och imorgon ska jag, Dezzie, mamma och pappa åka ner till den kungliga huvudstaden ooch kolla lite.
Just nu känns det bara så jäkla skönt att vara i princip klar med projektarbetet. Efter allt jobb. Drygt 45 sidor tror jag det blev. Puh! Lite småpiff kvar som jag inte kan göra på min dator men själva texten är nu inlämnad. Mycket skönt! Tänkte kanske skriva lite om det sen och berätta lite. Vi får se. Men nu ska jag ta och plocka ihop lite grejer.

Plugga projektarbete

Jag har såå lite motviation till att sätta mig och plugga just nu men jag har inget val. På fredag den 22/2 kl 22:22 ska projektarbetet vara inlämnat och jag skulle vilja vara klar med det imorgon kväll eller på fredag förmiddag så att jag har hela fredageftermiddagen och fredagkvällen till att bara vara. Det skulle vara så skönt. Har inte så mycket kvar så det ordnar sig men ja bara till att börja! (Kan bli ganska dålig uppdatering här tills dess)

Chokladsug

Sitter på siggan, pluggar projektarbete och stillar mitt chokladsug med en stooor chokladboll. Det kliar lite i fingrarna efter att få måla eller ta ut kameran på prommenad eller något sånt känner jag. Något kreativt helt enkelt. Fast egentligen har jag inte tid att måla och det är ganska tråkigt väder ute.. Hm..

Ridtur

Ställde klockan på halv åtta igår kväll och tog en ridtur nu på morgonen. Superskönt att få komma upp och komma igång på morgonen och sen kände jag att jag verkligen var i behov av en ridtur i skogen. Jag blir på så himla mycket gladare efteråt! 

Underbara älskade unge

Titta vad jag fick på posten från lilla sötnosen Embla. Det är det bästa brevet jag fått i mitt liv och gjorde helt klart min vecka mycket bättre. Ska allt ta och gå och köpa något vykort idag och skicka ner till Göteborg! Glad alla hjärtans dag på er alla <3

Slö

Har precis kommit till skolan och sitter nu och lyssnar på lite mysig morgon/slömusik och ska strax börja med lite projektarbete. Lika bra att passa på när man ändå har lite tid över men jag känner mig så seeeg idag. Inte jag-börjar-bli-sjuk-seg utan mer jag-sov-lite-för-lite-inatt-seg. Förhoppningsvis vaknar jag snart. Det är ju ljust ute nu, vilket är väldigt trevligt. Grått men ändock!

Rensar

Nu har jag trots att jag förut kännt mig så otrevlig när jag tagit bort folk från facebook äntligen tagit mod till mig och rensat den. Knappt 250 "vänner"(nämligen folk jag knappt kände) fattigare men ett sjujäkla mycket mer innehållsrikt facebook. Förhoppningsvis har jag inte tagit bort någon jag faktiskt känner av misstag bara... Men i så fall ber jag om ursäkt på förhand!

Tidningsbilder

Ja nu har det blivit en del foton jag har skickat in till arbetarbladet, varav alla faktiskt har kommit med i tidningen. Den sista bilden kom med i slutet på förra veckan

Otroligt dålig på att blogga

Jag har varit otroligt dålig på att blogga på sistone men det ska bli ändring på det nu. Jag har märkt att Sims tar all kreativitet jag brukar ha så nu ska jag ta och sluta spela för ett tag och i stället göra som jag brukar och agera ut all kreativitet genom bloggen och målning. Just nu snurrar det i huvudet om framtid, skola, ekonomi och allt som hör till och jag har nu bestämt mig för att börja hamstra som en galning på momangen. Och sommarjobba ska jag också göra har jag kommit på och som den kontrollfreek jag är så har jag allt nedsrkivet på papper och hädanefter ska jag bara köpa saker som jag ska ha senare. Förrutom en sak som jag ska köpa senare men det har jag redan sparat ihop till.
Ja som sagt det snurrar men det är väll egentligen lika bra att jag börjar hamstra redan nu och är jättesnål mot mig själv så det blir bra sen när jag flyttar! Dessutom kan jag konstatera att jag börjat se fram emot sommaren och studentlivet. Det är så underbart att ha en plan och kontroll över framtiden, annars börjar jag bara noja och skrämma upp mig! Nu ska jag krypa till kojs, god natt!

Världens bästa mamma

Angående studenten och Stockholm känns det nu ganska mycket bättre. Tur att man har världens bästa mamma att prata med om allt mellan himmel och jord. Angående att ha världens bästa mamma så hämtade hon mig på skolan för någon timme sedan när jag ringde och hade mensvärk och efter det åkte hon och köpte ett Bacon cheese meal på sibylla. Helt underbar. Vad skulle jag göra utan henne?

Lediga dagen

Har varit en superskön dag hemma med Dezzie, prommenader, te, mys, flera avsnitt av A place in the sun och En plats på landet samt lite projektarbetesplugg. Nu sitter jag nyduschad i sängen och ska strax ta och lägga mig och sova.
 
Igår kväll kollade jag ju på A walk to remember och jag kan nu säga att den helt klart lägger sig på min top 3-grinfilmslista. Otroligt bra film. De andra två filmerna som ligger i toppen av min lista är A little bit of heaven och Marley and me. Båda två väldigt bra filmer men Marley and me är en film jag inte kan titta på i över huvud taget. Är det någon film som jag blir helt förstörd av så är det den.
 
Näe nu får jag allt ta och lägga mig ner under täcket och vänta på John Blund. Jag tror han kommer snabbt ikväll. God natt!
 
Bjuder på en gammal bild med ett litet slutcitat för dagen

God natt!

Idag har jag fått hämta ut min studentmössa och den är jättefiiin! Går inte att få finare! Efter skolan bar det av hem till sofie med tjejerna för lite tjejsnack och vi åt god mat och fikade och hade det allmänt mysigt. Nu sitter jag under täcket i sängen och ska titta på A walk to remember. Kan ju stanna uppe lite längre idag eftersom jag har en riktig sovmorgon imorgon. Men efter det blir det till att sussa! God natt!

Grattis till födelsedagsbarnen!

Igår var familjen på födelsedagsmiddag hos farmor och farfar med mycket god mat och gott sälskap. Både farmor och pappa har fyllt så vi tog och firade dom då på samma gång

Familj | I mitt huvud
Jobb | Kreativt | KTH
Loppis och Dylikt
Lägenheten | Recipept
Resor | Speciellt | Teater
Tips från Coachen
Vänner | Året som gått
Övrigt
Bröllop | Danmark | Djur
Dezzie | Favoriter | Hus
Höst | Instagram | Jul
Mat | Mobilfoton | Natur
Nysätern | Närbilder
Porträtt | Sommar
Stockholm | Sälgnäsviken
Vinter | Vår | Övrigt