Udden nu och på tavla för 3 år sedan

Nog har det förändrats lite både i färg och form?

God natt!


Fredag

Har precis slutat från fysiklektionen. Tyvärr är våran riktiga lärare pappaledig så för tillfället är våra lektioner rena sömnmedlet. Någon som pratar med monotont än vår, egentligen pensionerade, vikarie får man leta efter.
 

God morgon!

Sitter och väntar på att första lektionen ska börja. Är fortfarande som en zombie sen biologiprovet igår och planerar att vra det också för resten av dagen. Slutar ganska tidigt så då tänker jag åka hem och kolla film och bara vara! Ska bli sååå skönt!!

Biologi

Jahapp då sitter jag här med biologiboken igen. Det ska bli så skönt imorgon eftermiddag när det här är gjort kan jag säga! Jag trodde på allvar att jag var klar med kemin när kemi b-kursen slutade men nu är det enda jag ser en massa molekyler på varenda sida i boken. Så otroligt fel jag hade...

Helt ok dag!

Blev en pluggdag hemma idag. Helt ok dock att sitta i solen med biologiboken och en kopp kaffe och titta ut på sjön med vovven som sällskap. Inte alls tokigt faktiskt!

Pokerkväll

Igår hade vi en liten pokerkväll hos Tessan och gissa vad?! Jag vann!! Första gången någonsin jag vinner på poker! 50spänn rikare för någon sekund innan dom gick till min skjuts hem... Efter det vann jag och Emma Med andra ord också! Dessutom blev jag förfrågad i förrgår om att fotografera Susanne och Fredriks bröllop så nu blir det till och träna på porträttfotografi som bara den!! Blev så glad!
 
Blev inga kort igår men här är några från förra helgens taco/skräckfilmskväll och bilbingo
 

I'm back!!

En veckas bloggpaus gjorde susen! Nu är jag tillbaka med nya foton, inspiration och framför allt ett gott humör!
 

Bloggpaus en vecka, tillbaka lördag 22/9


Uppe med tuppen

Trotts sovmorgon är jag precis som igår i skolan kvart i åtta. Blir lätt så när närmaste buss går 7 km från hemmet, men jag har egetligen inte så mycket emot det för jag får ju trotts allt en del gjort. Dessutom kan jag sitta uppe och äta frukost till soluppgången på morgnarna. Inta alls så tokigt!
Mobilbild från imorse

Kan någon svaret?

Har suttit och stirrat på den här fyra gånger idag och jag fattar fortfarande inte. Irriterande jobbigt! Är det någon smart person där ute som kan befria mig från mitt huvudbry och ge mig svaret? Vad är sambandet och hur ska sexkanten med frågetecknet se ut?

Nattinatti!

Sitter nydushad och nerbäddad i sängen med Pride and Prejudice efter 6,5 km löpning. Skulle kännas jätteskönt om det inte vore för att jag var hungrig som ett djur. Tror jag måste gå ner och ta något att äta innan jag svälter ihjäl... Men efter det blir det nattinatti!

Övertaggad

Typiskt mig att bli övetaggad på saker och ting. Igår var jag superglad över att det snart är höst och nyss hittade jag på massa julbilder så nu längtar jag som bara den efter julen. Sen har jag kommit på att jag vill göra om i mitt rum, samtidigt som jag först och främst borde städa mitt rum. Sen har jag också kommit på att jag skulle vilja lägga ner lite mer enegri på att fixa en riktigt bra frukost varje morgon så att det blir en roligare start på dagen efter att ha ätit frukost med Heidie igår och sett hur hon fixade och donade med persikor och nötter och annat. Sen skulle jag vilja börja skissa mer och köpa speciella skisspennor från derwent i färg men samtidigt börja måla på Heidies och Linneas tavlor. Sen borde jag kanske lägga ner lite krut på skolan och se till så jag ligger före i det mesta så att jag kan chilla sen. Dessutom blev jag otroligt baksugen imorse när jag åt frukost och kollade på nyhetsmorgon och dom höll på att baka där. Och nu i stället för att göra någon av alla dom här sakerna jag vill göra sitter jag och slösar bort en massa tid och skriver ner det i en enda jättelång text här på bloggen. Dagarna borde vara dubbelt så långa helt enkelt.

Naturell eller citron?

Hemma en liten stund nu efter en natt hos Heidie och en dag på siggan. Har hjälpt mamma med att "serva" göranssonska släkten idag när det hade träff så är lite slut i huvudet just nu. Orden "Hej, vanligt vatten eller loka?" med följdfrågan "Naturell eller citron?" på svaret loka går fortfarande på högvarv i huvudet på mig. Snart bär det i alla fall av till Storvik för skräckfilmskväll med lite folk!

Ledig fredag

Just nu älskar jag mitt schema. Lediga fredagar är så jäkla skönt. Dock kommer jag få jobba arshlet av mig sen när alla kurser som borde startat men inte gjort det pga att halva klassen är på praktik startar. Menmen man får vara glad så länge det varar. Dagen blev en mys/hemmadag och ikväll blir det bio med tjejerna.




Hemma igen

Tältning med 22 grabbar mitt ute i ingenstans - jadu vad säger man? Sjukaste natten i tält jag varit med om men kul hade vi! Med mindre än 2 timmars sömn och ont i varenda kroppsdel jag har skippade jag dock boxningen och sitter nu hemma och snaskar choklad och kollar på film i stället. Helt klart värt!
Gammal bild

Hejhopp!

Igår började boxningen igen efter sommaruppehållet så jag känner mig ganska så mör idag kan jag säga! Dock så är det snart dax att jag tar och piggar på mig för idag vid tvåtiden ska jag och Emma paddla med ECIT-eleverna till Hjärtön. Egentligen så skulle inte jag följt med eftersom jag inte har Idrott och Hälsa B men eftersom Emma är ensam tjej med 22 killar fick hon ta med sig någon så nu jäklar ska vi sova i tält mitt ute i skogen inatt! Kommer tillbaka vid lunch imorgon och då blir det Biologi B och efter det till siggan och byta om inför nästa boxningsträning. Full rulle här! Vi får väll se hur mycket vi kommer sova men jag har en känsla av att jag kommer vara ganska slut imorgon när jag väl kommer hem.

Imperfection is beauty,

madness is genious,
 
and it's better to be
 
absolutely rediculous
 
than absolutely boring
 

Fler bilder från igår

Filmmys no2

Det blev två dagar med filmmys i rad för idag kom emma och bella hit och åt glass och grina till A little bit of heaven. Nu blir det snart sängen för min del!
 
Var ute och fotade lite droppar för någon dag sen förresten som jag har börjat redigera

Mys

Ganska typiskt att man vaknar av sig själv kl 8 när man väl får sova hur länge man vill. Var hemma med hundarna igår och hade hur mycket tid som hellst till att sova man kunde bara inte. Väldigt typiskt. Ikväll ser det ut som om det blir det myskväll med lite folk och film och kanske lite billjard.
 
Med tanke på att vädret är som det är så kan man väll inte direkt påstå att det är sommar längre. Fick dra med hundarna ut igår i regnvädret och idag är det alldeles grått. Ruggigt men lite småmysigt. Slänger in en akvarell från förra året


Familj | I mitt huvud
Jobb | Kreativt | KTH
Loppis och Dylikt
Lägenheten | Recipept
Resor | Speciellt | Teater
Tips från Coachen
Vänner | Året som gått
Övrigt
Bröllop | Danmark | Djur
Dezzie | Favoriter | Hus
Höst | Instagram | Jul
Mat | Mobilfoton | Natur
Nysätern | Närbilder
Porträtt | Sommar
Stockholm | Sälgnäsviken
Vinter | Vår | Övrigt