I'm back!

Borta bra men hemma bäst, nu är jag äntligen hemma igen efter mycket om och men. Kom hem igår efter en minst sagt intressant hemfärd. När vi var klara i lägenheten och Tessan med familj åkt så hämtade Marina och Daniel upp mig på Hisingen. Efter ca 100 meter växlade Daniel och det bara small till i bilen och så började den låta jätteilla. Med 60 mil framför oss kändes det inte helt rätt att fortsätta köra när vi inte visste vad som var felet så vi ringde någon service dom hade på bilen och bad om att till skillnad från dom flesta andra inte hade stängt på söndagar. Till vår stora lycka hade dom öppet och förvånansvärt snabbt dök en mekaniker upp. Visade sig vara avgassystemet som gått av på ett ställe men enligt honom kunde vi köra ändå men han satte i alla fall upp det lite och sa att "Om det börjar lukta avgaser i bilen så är det bara att veva ner rutorna". Ja det var ju också ett råd...
Efter det var det bara till att ge oss iväg igen. Dock med en bil som lät som en motorcykel fast 10 ggr värre och i bilköer på motorvägen, men frammåt gick det!
 
Har inte redigerat bilderna från danmark än så jag lägger in två bilder från förra åter som jag först nu hittat på!

Bloggdesign

Blir att jag ändrar lite på bloggdesignen ändå innan jag åker. Vi får se hur långt jag kommer. De tre nedre bilderna i headern är bara temporära och kommer bytas ut när jag kommer hem!

De två senaste dagarna och en bloggpaus

Ska börja med att summera dom senaste två dagarna. I förrgår, alltså fredags, blev det grillkväll hemma hos mig med en del folk. Hade jättekul så det måste vi göra om senare i sommar. Knäppte en del kort men jag tror nästan alla, inte minst killarna, kommer strypa mig om jag lägger ut dom så jag låter bli med det ;). What happens at my place stays there. Det får räcka med att jag säger att vi hade en väldigt rolig kväll!
Igår sprang jag för första gången på ett bra tag. Så skönt att förkylningen har släppt nu! På kvällen blev jag upphämtad av nya bilägaren(Sarah). Åkte runt lite, skjutsade lite folk och sen till donken och mcflurry dime.
 
Nu blir det en lite längre bloggpaus! På tisdag åker jag till Danmark och innan dess ska en el del fixas! Tycker dessutom en bloggpaus är välbehövligt då jag känner att bloggen börjar dö ut litegrann men när jag kommer tillbaka kan jag utlova en massa nya bilder och en ny inställning gentemot bloggandet! Dessutom kan jag lova att visa upp tavlan jag snart är klar med samt en teckning jag glömt visa och så tänkte jag börja tillverka lite egna smycken och kanska visa upp dom här! Men tills dess kanske det blir så att någon annan kommer gästblogga. Vem vet! Tessan kanske återkommer och kanske blir det så att jag ber mina underbart udda systrar att skriva något inlägg om dom känner för det! Men tills jag kommer tillbaka den 30e så får ni ha det så bra! Heidå!

Gårdagen

Igår var det kära storasyster Marinas födelsedag så då åkte vi in till Gävle och firade henne lite på lunchen. Grattis i efterskott älskade du! <3
 
På kvällen sen blev det ännu en vända in till Gävle och sommarkväll. Fast så mycket sommarkväll blev det väll inte. Kan inte påstå att Molly Sandén är någon favorit och vi missade tyvärr Sean Banan men det var kul att träffa lite folk jag inte sett på ett tag!

Dagens goda gärning!

Räddade just livet på en andunge som fastnat i vårat staket nere vid stranden! Skulle gå ner och mata en andmamma och hennes tre ungar men när jag kom ner till bryggan hörde jag något som pep bakom mig och då satt det fast en liten andbäbis i staketet. Satt och höll i den tills dess att pappa kommit ner med tång så vi kunde klippa loss den. Fick lite panik när jag såg att den blödde men det såg ut att vara ganska ytligt för han kunde röra på både vingen och stjärten och det var därifrån blodet kom. Nu hoppas jag bara på att han hittade på mamman som stack när hon såg att jag kom ner i vattnet och att han klarar sig från dom där jäkla måsarna. Tror nog att den lyckas hitta på henne för dom brukar ju vara ganska duktiga på sånt där. Det var den andra fågeln jag räddat i år! En blåmes och en andbäbis, inte illa!

Gävle

Idag blev det en shoppingdag i rean i Gävle med Sofie och Isabelle. Blev lite smått och gott som fick lov att följa med hem, mestadels från HM-för ovanlighetens skull! Tror 50% av alla kläder jag har är därifrån nu. Dagen avslutades med en drink på brända bocken och lite catch up talk!

Lilla Vera

Fick besök igår av Marina och Daniel och barnen samt Danlels föräldrar. Daniels syster Claire tänkte samma dag gå ut för första gången sen hon fick lilla Vera på fem månader så då kom hon också till oss. Så mysigt och äntligen fick jag någon i min egen nivå att ligga på golvet och leka med!

Rådjurskid

 

Skrivtorka

Känner att bloggen inte riktigt är på topp när det gäller uppdateringen för tillfället. Har lite smått skrivtorka. Idag blir det iaf volleyboll. Jag som är så bra på bollsport... Det är därför man börjar på boxning. För att man är så otroligt dålig på alla jäkla bollsporter som alla andra håller på med. Tror det är medfött faktiskt. Eller så kanske det var den talangen som försvann när Marina tappade mig när jag var liten? Mycket möjligt.
 
Framöver blir det en hel del körkortsteori. Verkligen dax att ta körkort nu känner jag.

Olja eller akvarell?

Glömde att sätta kameran på laddning men nu håller jag på att återuppliva den iaf. Har kommit på att jag saknar akvarell nu så det blir nog något i akvarell framöver när jag målat färdigt den jag håller på med nu i akryl. Fast sen vill jag ju göra en i olja också tur att det är sommarlov!

Älskar att bo i skogen!

Gick precis förbi ett rådjur på terrassen när jag stod och borstade tänderna och lite senare såg jag hennes kid bakom grannens staket. Så himla söta! Tyvärr dog kameran aldeles nyss så korten på dom kommer imorgon. Sjukt tur att den levde så länge som den gjorde!
 
Lite ren-foton som substitute

Jag lever!

Efter tre nätter i tält är jag nu äntligen hemma och tillbaka i min egen underbara säng igen. Tänker inte göra om det på typ år kan jag säga. Minusgrader på kvällarna och 60 grader pluss när man vaknade. Nej borta bra men hemma klart bäst